Voorman/Teamleider schilders

Voorman/Teamleider schilders

In deze functie voel je je verantwoordelijk voor een zo correct en veilig mogelijke uitvoering van kleine, grote, complexe en indrukwekkende projecten. Je organiseert en coördineert, bereidt het werk technisch voor en werkt mee in de uitvoering. Door rekening te houden met de individuele kwaliteiten van de schilders, zet jij iedereen op de juiste plek en maakt van het project samen een succes. Als er meerwerk of minderwerk dreigt pak je dit zelf op met de opdrachtgever en maak je een nieuwe planning met alle in te zetten middelen en mensen. Je stuurt bij waar nodig en verzamelt productiecijfers die je verwerkt tot informatieve rapportages.

Als voormanschilder ben je stressbestendig, kun je onder druk van deadlines werken, stuur je uitvoerende schilders en onderaannemers aan en realiseer je een project binnen de gestelde bestekeisen

About the job

Application deadline: None
Region: Zuid-Holland
Working hours: Full time
Employment type: Permanent

Contact person
Gerthilde Leerintveld
hr-mnl@muehlhan.com
+31 6 51780720+31 10 4264960

Applications are continuously assessed.

Dit heb jij ons te bieden

 • Je hebt leidinggevende capaciteiten en minimaal 2 jaar ervaring in de combinatie aansturen en meewerken in een technische omgeving;
 • Je kunt goed inschatten wat er aan materiaal en materieel nodig is en dit organiseren;
 • Je hebt een goed oog voor veiligheid en grijp je direct in als dit nodig is;
 • Je hebt ervaring in het produceren en leveren van heldere rapportages;
 • Je hebt minimaal MBO-3 niveau en kennis van materialen en technieken;
 • Je kunt je goed uitdrukken in Nederlands én Engels;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL.


Dit krijg je ervoor terug

Naast zeer ervaren, gezellige collega’s, de platte organisatiestructuur en de professionele groei die wij doormaken, krijg je dit er voor terug:

 • Salaris conform CAO Schilders;
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO;
 • Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden.

Send your cover letter and CV as soon as possible to

Over Muehlhan

Muehlhan, dé specialist op het gebied van (grit)stralen, schilderen ensteigerbouw. Ondernemerschap en innovatie heeft Muehlhan door deafgelopen jaren heen richting gegeven en groei gebracht. Onzebedrijfsfilosofie is nog altijd hetzelfde gebleven; het najagen van perfectieen de het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze ervarenmedewerkers.

Muehlhan Nederland bestaat dit jaar 50 jaar! Sinds 1969 is Muehlhan alseerste dochteronderneming in Nederland actief in de staalconservering.Door de groei van de afgelopen jaren kunnen wij het totale plaatje bieden;Stralen, schilderen, steigerbouw en isolatie. Wij hebben onze eigenmaterialen en machines, een eigen straal- en spuit hal en een heusstraalschip, de Strahl-O-Matic. Wij zijn actief in de scheepsreparatie,nieuwbouw, Fleetmarking, infra, industrie, Maritiem en waar onsspecialisme dan ook wordt gevraagd.