Magazijn medewerker/Technisch medewerker

Magazijn medewerker/Technisch medewerker

Word jij enthousiast van het op orde houden van het magazijn en je collega’s voorzien van de juiste materialen? Komt er bij jou nooit iemand iets te kort? Ben je daarnaast ook nog handig en weet jij het terrein strak en netjes te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanuit ons terrein in Schiedam wordt jou het volledige logistieke proces bijgebracht. Jij wordt verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande goederen en de registratie daarvan. Je geeft de materialen uit of je zorgt dat ze met de heftruck op de juiste plek worden opgeborgen.

De afdeling is naast ontvangst en uitgifte van materiaal ook verantwoordelijk voor onderhoud en reparaties van machines. Muehlhan biedt jou de mogelijkheid om de benodigde trainingen te volgen om de apparatuur te mogen repareren en te onderhouden. Daarnaast zijn de collega’s bereid jou te begeleiden in de praktijk.

About the job

Region: Nederland
Area of Work: Zuid-Holland
Working hours: Part-time or Full-time
Employment type: Vast

Contact person
Gerthilde Leerintveld
hr-mnl@muehlhan.com
+31 6 51780720+31 10 4264960

Essentielle Anforderungen

  • Je hebt een MBO 2 werk en denkniveau met bij voorkeur een achtergrond in de techniek;
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat (of bereid deze te behalen);
  • Je bent in het bezit van VCA basis (of bereid deze te behalen);
  • Je bent hulpvaardig en proactief;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachting in de omgeving van Schiedam.

Sonstiges

Naast zeer ervaren, gezellige collega’s, de platte organisatiestructuur en de professionele groei die wij doormaken, krijg je dit er voor terug

  • Salaris conform CAO Schilders schaal LG2, minimaal € 2.239,50 per periode;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO;
  • Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden

Senden Sie Ihr Motivationsschreiben und Ihren Lebenslauf an:

Over Muehlhan

Muehlhan, dé specialist op het gebied van (grit)stralen, schilderen ensteigerbouw. Ondernemerschap en innovatie heeft Muehlhan door deafgelopen jaren heen richting gegeven en groei gebracht. Onzebedrijfsfilosofie is nog altijd hetzelfde gebleven; het najagen van perfectieen de het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze ervarenmedewerkers.

Muehlhan Nederland bestaat dit jaar 50 jaar! Sinds 1969 is Muehlhan alseerste dochteronderneming in Nederland actief in de staalconservering.Door de groei van de afgelopen jaren kunnen wij het totale plaatje bieden;Stralen, schilderen, steigerbouw en isolatie. Wij hebben onze eigenmaterialen en machines, een eigen straal- en spuit hal en een heusstraalschip, de Strahl-O-Matic. Wij zijn actief in de scheepsreparatie,nieuwbouw, Fleetmarking, infra, industrie, Maritiem en waar onsspecialisme dan ook wordt gevraagd.