Leerling schilder

Leerling schilder

Je wordt van A tot Z meegenomen in het proces. Dit wil zeggen dat wij je leren te stralen, schilderen en spuiten met als doel dat je uiteindelijk zelfstandig alle straal, conserveringswerkzaamheden kunt uitvoeren.

Wij werken aan diverse grote projecten, waaronder schepen, off shore constructies, industriële installaties en staalconstructies. Dit doen we onder andere in onze straal- en spuithal in Schiedam en op locatie bij klanten. Ook hebben wij ons eigen straalschip, de Strahl-O-Matic. Dit schip heeft alle apparatuur aan boord om naast het schip van onze klant te kunnen aanmeren en van daaruit de ruimen en tanks te kunnen stralen en conserveren.

Je hebt een gave werkplek, met vele projecten en deadlines. Samen met een team van zeer ervaren schilders leer jij het vak tot in de puntjes uit te voeren.

About the job

Application deadline: None
Region: Zuid-Holland
Working hours: Full time
Employment type: Permanent

Contact person
Gerthilde Leerintveld
hr-mnl@muehlhan.com
+31 6 51780720+31 10 4264960

Applications are continuously assessed.

Dit heb jij ons te bieden

  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je bent hulpvaardig en proactief
  • Je volgt een MBO schildersopleiding en zoekt een stage- of leerplek
  • Je bent woonachting in de omgeving Schiedam


Dit krijg je ervoor terug

Naast zeer ervaren, gezellige collega’s, de platte organisatiestructuur en de professionele groei die wij doormaken, krijg je dit er voor terug:

  • Een riante stagevergoeding of BBL Salaris conform CAO
  • Een stage contract of Leer-werkovereenkomst
  • Reiskostenvergoeding
  • Wij betalen je studiekosten
  • Wij betalen je VCA opleiding

Send your cover letter and CV as soon as possible to

Over Muehlhan

Muehlhan, dé specialist op het gebied van (grit)stralen, schilderen ensteigerbouw. Ondernemerschap en innovatie heeft Muehlhan door deafgelopen jaren heen richting gegeven en groei gebracht. Onzebedrijfsfilosofie is nog altijd hetzelfde gebleven; het najagen van perfectieen de het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze ervarenmedewerkers.

Muehlhan Nederland bestaat dit jaar 50 jaar! Sinds 1969 is Muehlhan alseerste dochteronderneming in Nederland actief in de staalconservering.Door de groei van de afgelopen jaren kunnen wij het totale plaatje bieden;Stralen, schilderen, steigerbouw en isolatie. Wij hebben onze eigenmaterialen en machines, een eigen straal- en spuit hal en een heusstraalschip, de Strahl-O-Matic. Wij zijn actief in de scheepsreparatie,nieuwbouw, Fleetmarking, infra, industrie, Maritiem en waar onsspecialisme dan ook wordt gevraagd.