Constructieschilder

Constructieschilder

Wij zijn op zoek naar een flexibele constructieschilder met de nodige ervaring in stralen, spuiten en coaten. Je houdt van fysiek werk en vindt het geen probleem om vies te worden. Je bent zelfstandig maar gaat ook graag in teamverband te werk. Veiligheid staat boven alles!

 Wij werken aan diverse grote projecten, waaronder schepen, off shore constructies, industriële installaties en staalconstructies. Dit doen we onder andere in onze straal- en spuithal in Schiedam en op locatie bij klanten. Ook hebben wij ons eigen straalschip, de Strahl-O-Matic. Dit schip heeft alle apparatuur aan boord om het schip van onze klant te kunnen aanmeren en van daaruit de ruimen en tanks te kunnen stralen en conserveren.

 Je hebt een gave werkplek, met vele projecten en deadlines. Samen met een team van zeer ervaren schilders leer jij het vak tot in de puntjes uit te voeren.

About the job

Application deadline: None
Region: Zuid-Holland
Working hours: Full time
Employment type: Permanent

Contact person
Gerthilde Leerintveld
hr-mnl@muehlhan.com
+31 6 51780720+31 10 4264960

Applications are continuously assessed.

Dit heb jij ons te bieden

  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Je hebt aantoonbare kennis van het stralen/metaalconservering;
  • Je hebt aantoonbare kennis van alle relevante voorbehandelingsmethoden;
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze te behalen via Muehlhan;
  • Je bent hulpvaardig en proactief;
  • Je bent woonachting in de omgeving Rotterdam.


Dit krijg je ervoor terug

Naast zeer ervaren, gezellige collega’s, de platte organisatiestructuur en de professionele groei die wij doormaken, krijg je dit er voor terug:

  • Salaris conform CAO Schilders;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO;
  • Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden.

Send your cover letter and CV as soon as possible to

Over Muehlhan

Muehlhan, dé specialist op het gebied van (grit)stralen, schilderen ensteigerbouw. Ondernemerschap en innovatie heeft Muehlhan door deafgelopen jaren heen richting gegeven en groei gebracht. Onzebedrijfsfilosofie is nog altijd hetzelfde gebleven; het najagen van perfectieen de het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze ervarenmedewerkers.

Muehlhan Nederland bestaat dit jaar 50 jaar! Sinds 1969 is Muehlhan alseerste dochteronderneming in Nederland actief in de staalconservering.Door de groei van de afgelopen jaren kunnen wij het totale plaatje bieden;Stralen, schilderen, steigerbouw en isolatie. Wij hebben onze eigenmaterialen en machines, een eigen straal- en spuit hal en een heusstraalschip, de Strahl-O-Matic. Wij zijn actief in de scheepsreparatie,nieuwbouw, Fleetmarking, infra, industrie, Maritiem en waar onsspecialisme dan ook wordt gevraagd.