Stagiaire/Leerling Magazijn TD Medewerker

Stagiaire/Leerling Magazijn TD Medewerker

Word jij enthousiast van het op orde houden van het magazijn en je collega’s voorzien van de juiste materialen? Komt er bij jou nooit iemand iets te kort? Ben je daarnaast ook nog handig en wil je helpen onze technische dienst te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als stagiaire of als (BBL-)leerling.

Vanuit onze locatie op Damen in Schiedam wordt jou het volledige logistieke proces bijgebracht. Jij wordt verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande goederen en de registratie daarvan. Je geeft de materialen uit of je zorgt dat ze met de heftruck op de juiste plek worden opgeborgen.

We werken in een technische omgeving en het magazijn is om die reden ook verantwoordelijk voor onze technische materialen. Graag nemen wij je ook mee in dit proces, zodat je zelf ook de spullen kunt repareren of keuren.

About the job

Application deadline: None
Region: Nederland
Area of Work: Zuid-Holland
Working hours: Part-time or Full-time
Employment type: Vast

Contact person
Esther de Brabander
HR adviseur
hr-mnl@muehlhan.com

+31 6 33083114+31 10 4264960

Applications are continously assessed.

Key Responsibilities

Essential requirements

  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Je bent hulpvaardig en proactief;
  • Je volgt een MBO logistieke opleiding en zoekt een stage - of leerplek of je bent op zoek naar een plek om de werkzaamheden in de praktijk te leren;
  • Je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid dit te behalen.
  • Je bent woonachting in de omgeving Schiedam.

Other

Naast zeer ervaren, gezellige collega’s, de platte organisatiestructuur en de professionele groei die wij doormaken, krijg je dit ervoor terug:

  • Een riante stagevergoeding, salaris of BBL Salaris conform CAO;
  • Een stage contract, Leer-werkovereenkomst of een contract voor bepaalde tijd;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheid om heftruckcertificaat te behalen;
  • Bij een BBL-traject betalen wij je studiekosten.

Send your cover letter and CV as soon as possible to

Over Muehlhan

Muehlhan, dé specialist op het gebied van (grit)stralen, schilderen ensteigerbouw. Ondernemerschap en innovatie heeft Muehlhan door deafgelopen jaren heen richting gegeven en groei gebracht. Onzebedrijfsfilosofie is nog altijd hetzelfde gebleven; het najagen van perfectieen de het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze ervarenmedewerkers.

Muehlhan Nederland bestaat dit jaar 50 jaar! Sinds 1969 is Muehlhan alseerste dochteronderneming in Nederland actief in de staalconservering.Door de groei van de afgelopen jaren kunnen wij het totale plaatje bieden;Stralen, schilderen, steigerbouw en isolatie. Wij hebben onze eigenmaterialen en machines, een eigen straal- en spuit hal en een heusstraalschip, de Strahl-O-Matic. Wij zijn actief in de scheepsreparatie,nieuwbouw, Fleetmarking, infra, industrie, Maritiem en waar onsspecialisme dan ook wordt gevraagd.