Projectleider (Steigerbouw)

Projectleider (Steigerbouw)

Als Projectleider heb je de leiding over de jouw toegewezen steigerbouw projecten. Je stuurt hierbij een team van uitvoerders aan en dat onder jouw leiding zorgt dat de projecten gerealiseerd worden conform de afspraken.  Samen met jouw collega’s streef je ernaar de waarde van projecten te verhogen, zowel door het verbeteren van de efficiëntie als door het creëren van waarde voor klanten.

Je wordt meegenomen in het commerciële traject van aanbieding naar opdracht, waardoor je precies op de hoogte bent van de klantwens, het werk, de inhoud en alle details. Binnen no time heb jij een team paraat dat het werk gaat uitvoeren, waarbij je gedurende het proces de vinger aan de pols houdt en bijstuurt waar nodig. Het is immers jouw verantwoordelijkheid dat de voortgang van het project soepel verloopt, dat alle betrokken partijen geïnformeerd blijven en het project zonder problemen opgeleverd en gefactureerd wordt.

Met je heldere en duidelijke communicatie ben je in staat je team gemotiveerd aan te sturen. Je denkt vooruit, zorgt dat je team vooruit kan, houdt oog op de veiligheid en bent in staat snel te schakelen.

About the job

Application deadline: None
Region: Zuid-Holland/Utrecht/Brabant/Noord-Holland
Working hours: Full time
Employment type: Permanent

Contact person
Esther de Brabander
HR Advisor
hr-mnl@muehlhan.com
+31 6 33083114
+31 10 4264960

Applications are continously assessed.

Dit heb jij ons te bieden

 • Je kent de branche door en door en hebt al diverse grote projecten op je naam geschreven;
 • Je hebt ervaring met het aansturen van teams;
 • Je hebt je zaakjes altijd op orde, weet precies wat er speelt en haalt het maximale uit een opdracht;
 • Je hebt een afgeronde technische HBO opleiding.

Dit krijg je ervoor terug
Naast zeer ervaren, gezellige collega’s, de platte organisatiestructuur en de professionele groei die wij doormaken, krijg je dit er voor terug:

 • Wij volgen de CAO Bouw en Infra, een korte greep uit de regelingen:
 • Een marktconform salaris en 8% vakantietoeslag
 • (Een motiverende bonusregeling) ?
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract
 • Een leaseauto conform het autoreglement
 • 20 wettelijke vakantiedagen en daar boven op de voorwaarden van het Tijdspaarfonds.
 • Tijdspaarfonds bestaat uit: 10 roostervrije dagen (ATV), % opbouw duurzame inzetbaarheid.
 • Pensioenopbouw bij BPF BOUW en collectieve verzekeringen;

Send your cover letter and CV as soon as possible to

Over Muehlhan

Muehlhan, dé specialist op het gebied van (grit)stralen, schilderen ensteigerbouw. Ondernemerschap en innovatie heeft Muehlhan door deafgelopen jaren heen richting gegeven en groei gebracht. Onzebedrijfsfilosofie is nog altijd hetzelfde gebleven; het najagen van perfectieen de het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze ervarenmedewerkers.

Muehlhan Nederland bestaat dit jaar 50 jaar! Sinds 1969 is Muehlhan alseerste dochteronderneming in Nederland actief in de staalconservering.Door de groei van de afgelopen jaren kunnen wij het totale plaatje bieden;Stralen, schilderen, steigerbouw en isolatie. Wij hebben onze eigenmaterialen en machines, een eigen straal- en spuit hal en een heusstraalschip, de Strahl-O-Matic. Wij zijn actief in de scheepsreparatie,nieuwbouw, Fleetmarking, infra, industrie, Maritiem en waar onsspecialisme dan ook wordt gevraagd.